Follow by Email

Saturday, 26 November 2011

dalam ingatan yang terdalam

hayy SR , aku rindu kau tak salah kan aku rindu kau sebagai kawan . aku ingat balik time kau dan aku dulu , kau baik dengan aku , kau caring . tapi kau dah ada life kau sendiri sekarang . kau dah ada gf yang menjaga kau . aku tengok kau pun bahagia dengan dia . aku doakan kau bahagia dengan dia . kau dalam memori SR <3

Saturday, 29 October 2011

kau yang buad (!)


kau dah tahu aku mcm nie .tapi kau tak fhm pape punn kann . kau tahu kan aku sayang kau mcm mne an :( .
kau buad aku mcm nie an , 3 pth prkataan kau bgi kt aku yg paling menyakitkann . dah tk blh buad pape dah kann . klu kau dah bosan , penat , tak suka dgn aku nak buat mcm mne ! aku sayang kau bie . kau tahu tak ?
everything at ended, I want like before. can or not . klu kau rase kau blh bahagia takde aku .  tinggal aku . supaya kau bahagia bie , AN ilysm sayang :'(

Wednesday, 26 October 2011




nut fitriani , nama pngilann pitayyy <3
dia kawan aku dkt sabah . rinduuu dia :( . nak dkt setahunn aku tak jumpa dia . dkt sabah dulukannn . aku dgn dia jelahh strt sch rendah lagi . oke baru tadi dia add aku kt fb . haha aku tgok dia terusss nanges dohh . mklum lhaa dah lame taa jumpa . dia nie baik , mulut mcm haramm kimak babi . tapi aku suka . sbb dya pandai jage aty aku . kawannnn lame <3 dia cntikkk kann :D

Tuesday, 25 October 2011

PUSAT KOKO TITIWANGSA




SUMPAH KELAKAR WEHH TIME NIE , haha ! dah 3 ary aku taa g sch . time orienting  ary rabuu ary tuhh jgk lha baru aku nak pegy . mls betolll aku nie :3 .haha aku lmbt nsb baek smpat . kitorng grak g titwangsa naek bas . thn da smpi kt tmpt tuhh . kitorng terklan seketika . ialah sbb pelik . aikk ada pusat koko ada ktsini . haha aku buad bodo haremmm jehh. yg penting dah sampai selamat . cikgu suruh pegi dkt kantin  tnh suruh duduk situ . nak bagi ceramah dan peralatan yg perlu digunakan semasa orienting . haha bapak ahh !  uncle yg bagi penerangan tuhh kann badan dye mcm  MAlik nOR ,  wow <3 haha . acara dah mula . 1 kumpulan 2 org . aku dgn nazyla mmbr aku . kitorng org ke 5 akan memulai acara tuhhh. thn da smpi mse kitorng . haha bapak lajuu aku larii . mcm kimak jehh . da tamat n , bapak letihh , fuhh :) .lps tuhh ade wall clmbing . uhcc susah nyaa . cikgu nak smua try . sok 1 1 try bnde alahhh nie . aku org ke 3 last babe .
haha :D . da selesai kitorng blk sch . hujan2 plak uhh . bhaaiii <3

FUCKINGREIND




tedeeee (!) mereka kawan aku , kawan yg teramatt baik wehh . aku rindu time nie kt taman lelayangg . hikhik kitorng maen kejar-2 . mcm mudak2 kann ! kann ! ckp lha kann ! . aloyy , biesha , adek aimann , kechik , ewan , dan nuar . mereka terbaek dan paling terhebattt , kitorang biasa saja . aku sayang korang yang bergelarr kawannn terbaekk <3 

Tuesday, 23 August 2011

I ADORE U

dia tak handsome , dia tak pandai jaga hati aku , dia selalu buat aku mara , dia tak hebat macam hero kamu . tapi dia yang terbaik pernah aku ada . dia AN aku . aku tak tahu kenapa aku sayang kat dia . aku menangis pasal dia , aku ikut cakap dia . kau buat ape kat aku bie? pakai minyak dagu eh . bie kau mmg bodo bagi aku . tapi kau seorang faham perasaan bodo aku nie . kau segala galanya sayang . aku harap kau pegang janji2 kau yang kau pernah lafaskan kat aku bie . okey , ada faham . ilymuchidiot

Monday, 22 August 2011

PENGETUA BARU :(

YEHH yehh yehh  Pengetua sampai . punya main gembira aku wehh . haaa Woyy pengetua kita Wanita lhaa , euhhh dah tuA :( . igdkann dia baik , beri ucapan , penguguman . oke jehh ,
hari khamis dia ronda-2 kls . pas tu sampai ke kls kitorng , dia masuk arr n . tetibe jehh dia mara kt AIREN . sbb airen bagi patah kerusi , airenn ckp arr bkn dye buad . pas tu tetibe P amek gmbr dye n mara-2 airen . mmg bkn aoren yg buad ponn , Kapten kls kitorng zyla ckp *CIKgu tuhh bkn dye buad , kerusi tuhh mmg mcm tuhh . PENGETUA TERUS BLAHH . kbhahahaiiiii